Apropo Chat

chat apropo, apropo chat, chat apropo Romania, Apropo chat Romania, chat romanesc, chat romania, apropo chat mobil, vechiul chat apropo, noul chat apropo, chatul Apropo, chat romanesc gratuit, chat online romanesc,

Apropo Chat | Chat online Romania

Vino sa descoperi Apropo Chat mobil. Voteaza vechiul sau noul chat Apropo mobil ca cel mai mare chat online romanesc.

De la inceput voi spune ca in acest articol este vorba despre noul chat Apropo bazat pe stafful din vechiul chat Apropo. Aceasta retea de socializare este cea mai veche si mai mare retea de chat romanesc gratuit. Dintre toate aceste chaturi romanesti este una dintre putinele retele de chat care nu se ocupa cu spamul pe alte retele de chat. Intrand in aceasta comunitate, vei gasi multe surprize si evenimente placute, cum ar fi competitiile intre utilizatori la jocurile Trivia, Scrabble, Spanzuratoarea, Fazan, Macao si altele. Propune un canal principal, #Apropo, pentru discutii online pe teme diferite si alte camere de chat pentru jocuri online. Jocuri de cuvinte, gen scrabble, sau un joc de cultura generala pentru toate varstele gen Trivia.

ChatApropo este un serviciu de CHAT ONLINE ce uneste romanii din diferite tari sub acelasi „acoperis”. Pentru a le oferi posibilitatea de a comunica in TIMP REAL, la un nivel inalt de calitate si siguranta.

Unul dintre principalele obiective ale acestui site de socializare, este acela de a cunoaste oameni noi. O data ce ti-ai marit cercul de cunostinte, poti alege si noi prieteni.

Pentru a intra pe chatul apropo Site-urile de conectare sunt apropochat.ro si apropo-chat.ro. Pentru script mirc sau alte aplicații de conectare puteți folosi /server irc.apropochat.ro sau irc.apropo-chat.ro, port 6667.

intra pe chat acum, chat romania, chat mobil, chat online romania, chat desirenet, chat romanesc, apropo chat, chat apropo desirenet, chatul fetelor, chat senzatie, romania chat, kiwiirc, chat online gratis, chat online romanesc

Author: Darius

1 thought on “Apropo Chat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *