Chat online Romania

top chaturi romanesti, top chat romanesc, top chat romania, top chat mobil, top chat online romanesc, top chat online romania, chaturi romanesti, chat romanesc, chat romania, chat online romania, chat online romanesc, clasamente si statistici,

Chat online Romania

In acest articol va propun sa discutam despre chat online Romania si despre chaturi romanesti. Ce inseamna si cum se intra pe chat?

Despre chat

Conform wikipedia, cuvantul chat provine din limba engleza si inseamna „sporovaiala”, „taifas” sau „discutie” intre doua sau mai multe persoane. Chatul poate fi realizat direct din browser sau cu ajutorul unor programe specifice. In functie de programul operativ si gadgetul folosit. Despre asta insa vom discuta altadata si vom vorbi doar la ceea ce se foloseste in Romania in acest moment. In cazul nostru discutiile pot fi pe una sau mai multe camere de chat, ce au la baza IRC (prescurtarea la internet relay chat – comunicare instantanee prin Internet).

Fie ca vorbim despre cel mai simplu chat online romanesc sau de cel mai folosit chat cu web si microfon, locul unde poti sa discuti online si sa te vezi la webcam in direct, iata care este dupa opinia noastra top chaturi romanesti la ora aceasta. Vom incepe de la pozitia numarul 1 pana la pozitia numarul 5 cu siteuri de chat, insa o sa va rog si pe voi sa comentati aici atat ceea ce credeti despre acest top chat romanesc cat si daca stiti alte siteuri de chat romanesc.

Daca ai nelamuriri cu privire la privacy policy intra pe pagina si lamureste-te. Daca ai vreo propunere de chat, o poti face pe pagina de contact sau de facebook.

Author: Darius

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *