Chat romanesc

Chat romanesc, chat online Romania pentru mobile si desktop, ChatRomanesc.ro, chat online romania, chat romanesc.ro, chat mobile, chat romania mobile, chat online mobile, chat online Romania pentru mobile, chaturi romanesti,

Chat romanesc – chat online Romania pentru mobile si desktop

Chat romanesc cu fete si baieti online care vor sa te cunoasca. Chat online Romania pentru mobile si desktop fara inregistrare obligatorie.

ChatRomanesc.ro este un site de chat romanesc, pe care romanii din intreaga lume se pot intalni la o mica discutie online. Pe acest chat poti cunoaste oameni noi, lega noi prietenii sau sa cunosti iubita/ul. Poti dialoga usor si foarte simplu fara sa instalezi nimic si fara inregistrare obligatorie ca pe alte chaturi romanesti. Pe acest site de chat online Romania pentru mobile poti chatui pe diverse teme propuse de operatori sau poti popune subiecte de discutii chiar tu. Pe langa discutii online pe camera de chat principala, ne propun o camera cu un radio online romanesc si alte camere de chat cu alte jocuri online.

Printre jocurile propuse avem jocuri de cuvinte, jocuri de verificare a cunostintelor acumulate sau jocuri ale copilariei, gen fazan, spanuratoarea, macaua … Toate acestea alaturi de sute de alti utilizatori din Romania sau romani din  diaspora. Inainte de a intra pe chat romanesc.ro incearca sa citesti Regulamentul, deoarece este un chat unde bunul simt este indispensabil.

Trivia Online pe echipe este un joc de trivia online unde poti juca trivia impreuna cu prietenii tai sau cu alti membrii necunoscuti din toata Romania. Intrebarea e pusa, scrii raspunsul corect, iti iei punctele si urci in top! Fiind un joc foarte indragit am pregatit pentru voi mai multe camere (canale) precum: #Trivia, #Chetuieste si #cersenin

Joaca trivia online gratuit. Jocul este simplu.. robotul de trivia afiseaza o intrebare si toata lumea are la dispozitie un anumit numar de secunde pentru a raspunde corect. Prima persoana care raspunde corect primeste punctele! In camera #Barcelona este un joc de trivia jucat online la www.ChatRomanesc.ro cu peste 20000 intrebari in prezent.

Iti aduci aminte de Spanzuratoarea sau Fazan?

Pentru cei care nu-si aduc aminte sau nu cunosc acest joc: Spanzuratoarea presupune ghicirea unui cuvant in maximum sapte incercari. Cuvintele jocului Spanzuratoarea sunt impartite pe categorii. Aveti la dispozitie doua niveluri de dificultate pe care puteti juca Spanzuratoarea. Puteti adauga noi cuvinte si intra intr-un clasament daca aveti nick inregistrat. Pe acest site, puteti juca Jocul Spanzuratoarea online in limba romana.

 

Cum te conectezi?

Pentru a intra pe chatromanesc.ro, accesezi site-ul www.ChatRomanesc.ro alegi varianta care iti convine mai mult dintre chat mobile si chat pentru desktop si te conectezi. Daca folosesti mirc, android sau alte programe te poti conecta pe serverul  irc.ChatRomanesc.ro.

Daca nu te poti conecta la acest site sau chat, ne poti contacta pe facebook sau poti alege chatul Chetuieste.

Author: Darius

1 thought on “Chat romanesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *